logo 4 ani brandify mastermind

Anunț special despre un mastermind exclusivist…

CHIAR pot 10 antreprenori și cu mine (Horațiu) să te ajute să-ți Dublezi sau chiar Triplezi businessul?

… Astfel încât să-i construiești un brand puternic care îți va conduce, în cele din urmă, afacerea?

Play Video

Dragă Prieten,

Dacă ești ÎNTR-ADEVĂR un antreprenor…

În special cineva care face în mod curent vânzări și LUCREAZĂ activ la a-și crește afacerea… CHIAR în aceste vremuri incerte..

Atunci această scrisoare virtuală ar putea fi cea mai importantă pe care o vei citi.

Dacă ești interesat să lucrăm împreună,

Iată ce am pentru tine:

Creez un Mastermind Group de business care este limitat la UNSPREZECE persoane.

Da. UNSPREZECE.

OBIECTIVUL nostru este să te ajutăm să-ți multiplici businessul și să-i construiești un brand puternic care în cele din urmă îți va conduce afacerea.

Vom face aceasta cu ajutorul Brandify – sistemul UNIC, complet și revoluționar de construcție a brandului afacerii (produse, servicii, companii). Este sistemul cu care atât eu, Horațiu Manea, cât și agenția de brand management care îmi poartă numele, ne-am obținut recunoașterea în ultimii ani în rândul antreprenorilor din România.

Toți antreprenorii își doresc un BRAND. Să ai un brand în portofoliu este aur curat.

Brandul este cea mai complexă construcție de business și cea mai spectaculoasă prin rezultatele pe care le produce. Dar BRANDUL ESTE GREU DE CONSTRUIT—Dacă brandul ar fi fost ușor, astăzi toate afacerile ar fi fost branduri (LOL).

Brandul este cea mai eficientă armă de vânzări prin simplu fapt că brandul previnde.

Un brand puternic te AJUTĂ: 1) să realizezi vânzări și profituri pe măsură, 2) să ai un preț premium pentru produsele /serviciile tale, 3) să ai un avantaj competitiv, 4) să te diferențiezi – lucru vital în piață, 5) să ai o reputație excelentă, 6) să ai angajați mândri că lucrează în companie, 7) să ai clienți satifăcuți care fac afaceri cu tine pe termen lung, DAR cel mai important: 8) un brand puternic te ajută să îți securizezi afacerea pe termen mediu și lung.

În plus, fiind într-un grup de creștere de business Brandify Mastermind Group:

Vei avea acces la cel mai performant program de brand-business din România. Am creat primul grup de Brandify Mastermind Group în ianuarie 2018, prin urmare suntem în al patrulea an în care livrăm cu SUCCES acest program. Toți antreprenorii care au participat în unul din grupurile Brandify Mastermind au avut creșteri substanțiale ale afacerilor lor (de la creșteri de 20% – 30% ale afacerii la multipli de 2X, 3X și chiar 5X într-un singur an!).

Vei face parte dintr-o comunitate exclusivistă. Ceilalți membri au nevoie de tine la fel de mult cum ai și tu nevoie de ei, așadar calitatea experienței și a cunoștințelor este crucială pentru toți cei implicați.

Vei primi suport. Odată implicat în acest Mastermind Group, acel sentiment că “ești singur” în a-ți conduce afacerea dispare. Ceilalți membri ai grupului se transformă în consilieri de afaceri și viceversa.

Colaborarea este numele jocului. Poți găsi pe cineva din grup care se potrivește perfect pentru a lucra la un proiect cu tine. Sau poți fi, în același timp, persoana perfectă pentru a ajuta alt membru.

Îți vei extinde rețeaua. Odată ce vei fi în acest Mastermind Group îți vei extinde rețeaua rapid și exponențial. Dacă faci afaceri, știi cât de importantă este rețeaua. Intrând în grup, îți vei crește instantaneu rețeaua câștigând și rețelele membrilor.

Vei învăța lucruri noi. Toți cei din grup sunt unici în abilități, experiență și conexiuni. Interacționând și împărtășind provocările, este aproape sigur că cineva din grup va avea o soluție pentru tine și ai putea și tu, la rândul tău, să oferi o soluție, conexiune sau tactică altora.

Vei beneficia de promovare încrucișată. Când vei intra în acest grup, cu siguranță vei găsi modalități de a vă ajuta unii pe alții prin promovare încrucișată. Veți găsi căi de a vă ajuta reciproc prin promovarea în rețelele fiecăruia.

Vei gândi ca un geniu. Fiind în acest Mastermind Group, vei gândi cu o minte de geniu. Vei gândi mai mult și mai intens și-ți vei depăși limitele atunci când vei fi înconjurat de oameni extraordinari care fac lucruri uimitoare.

Vei avea acces la mine. Sunt în al 16-lea an de brand management și mă implic în companiile pentru care lucrez direct de pe cinci poziții: Brand manager, Director de marketing, Director de comunicare, Art director și Lead copywriter. Iar acestea mă plătesc cu un onorariu lunar care începe de la 5.000 € /lună /linie de business. Aduc toată această expertiză în fiecare grup Brandify Mastermind pe care îl coordonez personal.

recenzii Brandify Mastermind Group

Tot ce am creat până acum este Gratis pentru tine

De asemenea, odată intrat în grup, vei primi acces GRATUIT la toate materialele multimedia și workshop-urile pe bani pe care le-am creat până acum: cursul multimedia avansat Calea brandului, workshopul Execuția de brand-marketing, Ghidul pentru un brand valoros și multe altele. Un cadou în valoare de peste 52.000 de lei încă din start!

Dacă ești acceptat, îți garantez că vei fi încântat deoarece vei vedea o schimbare remarcabilă în tine și în afacerea ta.

Accesul în acest grup se face exclusiv pe bază de invitație, iar la finalul acestei scrisori îți dau un link pentru a solicita o invitație.

Dar…

Înainte de a aplica, voi fi cât se poate de onest:

Participarea costă. Lunar. (Nu ridicol de mult… cu siguranță sunt pe piață alte programe mai scumpe… dar nici ieftin.)

Programul durează șase luni, în fiecare săptămână vom avea două ședințe de lucru de grup (teorie și practică) pe Zoom cu mine personal – coordonatorul grupului.

În plus, ți se va cere să implementezi ceea ce înveți… rapid … și să împărtășești rezultatele. (A se citi “trebuie să lucrezi”.)

Ce altceva? Hmm… o, da, ți se va cere să împărtășești cu restul grupului ceea ce merge în afacerea ta (la fel cum ceilalți membri vor fi obligați să-și împărtășească secretele cu tine).

Nu trebuie să ai o cifră de afaceri de milioane, dar trebuie să ai avânt. (A se citi “trebuie să ai minim doi angajați”.)

Iată cum să aplici

Din moment ce acest grup este limitat la unsprezece persoane, am creat un proces de aplicare pentru a aduce cât mai multă valoare afacerilor cu care lucrăm și pentru a filtra băgătorii de seamă sau persoanele pe care nu te poți baza.

Iată cum funcționează:

1. Vei vedea linkul pentru a aplica la finalul acestei scrisori online.
2. După ce o completezi, o voi examina personal.
3. Dacă cred că *am putea* fi potriviți, te voi invita să participi (te voi suna personal, fie îți voi trimite un email).

Timpul este important

Această oportunitate este extrem de limitată deoarece…

Ei bine…

Sunt doar 11 locuri disponibile—Programul începe pe 15 septembrie 2021.

Este al patrulea an de grupuri Brandify Mastermind de SUCCES pe care le creez din ianuarie 2018 încoace și, la fel ca în primii trei ani și jumătate de grupuri, mă aștept ca și în acest grup locurile să se ocupe repede.

De altfel, voi trimite această scrisoare online către întreaga mea bază de date /audiență de clienți și abonați. De fapt, dacă citești aceste rânduri, atunci a fost deja trimisă.

Așadar, acestea fiind spuse, trebuie să știi că această fereastră a oportunității nu va fi deschisă mult timp.

Dacă simți că acest lucru este potrivit pentru tine, dă clic pe butonul “Aplică acum” de mai jos și completează aplicația înainte ca cele 11 locuri să se ocupe și să ratezi pentru totdeauna această ocazie.

Îți mulțumesc pentru că ți-ai făcut timp să citești această scrisoare virtuală și sunt nerăbdător să te văd cât de curând!

Horațiu Manea

P.S. S-ar putea să te întrebi câteva lucruri.

În primul rând, te-ai putea gândi “Hei, dacă ia doar 11 persoane, trebuie să fie scump. 5.000 de lei pe lună de persoană sau ceva de genul.”

Are sens.

Dar nu e nici pe departe atât. Nu este nici măcar jumătate din suma asta, lunar (vei vedea imediat).

Există două căi de a construi brandul afacerii tale — produse, servicii, companie — diferența dintre cele două căi fiind ca ascensiunea pe Himalaya… vrei să o faci singur sau vrei să o faci alături de un grup și un șerpaș?

1. Calea grea (necunoscută și plină de riscuri) – Faci singur, cum crezi tu de cuviință;

2. Calea ușoară (rapidă și eficientă) – Intri în Brandify timp de șase luni și ai toate beneficiile pe care ți le-am expus înainte pentru doar 1.806 lei /lună, preț final scutit de TVA (produsul este de tip subscripție lunară, plata se face online cu cardul recurent, se face contract).

Ceea ce te-ar putea face să te întrebi “Atunci care-i scopul pentru care o face? S-ar părea că nu-i ies chiar atât de mulți bani. S-ar părea că nesătulul ăsta de Horațiu n-ar face nimic dacă nu-i ies măcar cinci mii de lei pe lună de la fiecare participant!”

Ei bine, aici m-ai prins.

Chestia este că acest proiect este ceea ce eu numesc “o ALEGERE”.

Însemnând că nu este ceva ce trebuie să fac. Este un proiect pe care aleg să îl fac… deoarece este FUN și, mai ales, NECESAR în aceste vremuri în care trăim.

Treaba stă în felul următor.

În ultimii 16 ani mi-am făcut un nume în brand management prin abilitatea de a transforma afaceri anonime în nișele lor în unele branduite care se bucură de pe urma investiției în brand: poziționarea ca lideri naționali și chiar europeni în domeniile lor, vânzări și profituri pe măsură, avantaj competitiv, diferențiere, reputație excelentă, expansiune în afara țării, angajați mândri că lucrează în companiile lor, clienți satisfăcuți și, cel mai important, securizarea afacerii pe termen mediu și lung.

Este cazul ICR Solution, Denta Clinic, BlueMonitor, Supermedical, M&M Product, King’s Dew, Nolia Shop, Designers HUB, FM Racing, Bianco Nero, idCloud, Acte Auto Leo, Comet, Rampad sau Kaldio ca să numesc doar câteva.

Și, de fiecare dată, cu fiecare client, a fost extraordinar!

🔥 ANTREPRENORI de SUCCES cu ajutorul BRANDIFY 👇

Play Video
Mihai Brumă
Mihai Brumă
CEO @NoliaShop
Read More
Salutare antreprenori. Daca sunteti in cautare de un ajutor pentru scalarea bussines-ului vostru, vreti sa intelegeti de ce e important sa faci anumite lucruri care sa iti transforme pasiunea intr-un bussines de succes, lucruri pe care uneori le faceai intuitiv si, cel mai important, iti dai seama ca ai nevoie de o structura pentru a obtine acel ceva in brand, fii sigur ca Horatiu Manea este un om care isi doreste si ofera valoare!! Dupa ce trece de scutul de bussines man iti poate da si esenta 😉. Are votul meu de incredere pentru cunostinetele lui si pentru ca isi da toata silinta sa le pui in valoare in afacerea ta. Desigur tot ce trebuie este doar sa iti si doresti!!! Brandify Mastermind crede-ma ti-l doresti!
Cristian Oprea
Cristian Oprea
Director Vanzari @M&M Product
Read More
Salutare jucatori în business! Am găsit în Horațiu un om de știință; STIINTA DE BRAND; care a adunat toate finețurile din stiinta oamenilor, stiinta clienților, stiinta vanzarii, stiinta afacerii, stiinta succesului. Am descoperit la fiecare ședința cu grupul o parte din formula pentru un brand extraordinar și un business de succes. Recomand cu tărie! 👍
Flavius Man
Flavius Man
CEO @Addict Salon
Read More
Deși sunt o persoana care nu lauda prea ușor, Horațiu m-a adus la lumina în ceea ce privește afacerea mea. Grupul de mastermind nu este pentru oricine, este doar pentru cei care își doresc să se dezvolte ca persoana cât și pentru cei care doresc sa își dezvolte afacerea, mai pe scurt este pentru cei care au curajul și voința sa iasă din cercul de confort. Mie mi-a schimbat viziunea și gândirea. RECOMAND cu toată încrederea.
Ștefan Niță
Ștefan Niță
CEO @King's Dew
Read More
Recomand cu incredere. Desi afacerea proprie o am de 5 ani, recent, impreuna cu Horatiu, am inteles ceea ce am de facut pentru a reusi sa "trec" granitele tarii cu business-ul. De asemenea, Horatiu are darul de a ordona logic in mintea ta lucruri pe care probabil le cunosti, dar nu aveau un sens clar...Ceea ce e si mai important, Horatiu are un raspuns pentru orice legat de business...
Previous
Next
recenzii-brandify-mastermind-group-3
recenzii-brandify-mastermind-group-3
recenzii-brandify-mastermind-group-3

Este pur și simplu o mare PLĂCERE să lucrez personal într-un business pentru a-i crea și dezvolta brandul și a-l aduce la performanță.

De aceea am creat acest grup Brandify Mastermind—singurul program interactiv de creștere de brand-business din România. Deoarece îmi place să fac asta, iar acum, mai mult ca oricând, este IMPERIOS.

Consider că, în acest fel, pot ajuta mai multe afaceri românești, urmărind consecvent VIZIUNEA pe care mi-am stabilit-o de mult timp, aceea ca “într-o zi, brandurile românești să domine piețele românești, care acum sunt acaparate de brandurile străine” (ARGUMENTUL NR.1—în momentul de față, 60% din tot ce se vinde în România ne este vândut exclusiv de către companiile străine, acestea reprezentând DOAR 7% din totalul firmelor din România «firme străine + firme cu capital privat românesc + firme cu capital de stat românesc» Sursa Ziarul Financiar și Piarom: Studiul ‘Capitalul privat românesc – Ediția IV, martie 2019’; ARGUMENTUL NR.2—Conform studiilor, 20% din companiile românești nou înființate dau faliment în primul an de existență, 33%, în al doilea an, 50%, în primii cinci ani, aproximativ 90%, în primii 10 ani. “Ceea ce nu știi te POATE elimina din afaceri”. Dacă nu știi cum să comunici, cum să faci marketing, cum să vinzi, cum să crești și cum să faci toate acestea consistent cu ajutorul BRANDULUI încă de la început, atunci cu siguranță vei fi eliminat prematur din joc. Cel mai important BENEFICIU al unui BRAND este acela că te ajută să îți SECURIZEZI afacerea pe termen mediu și lung. Brandul este singurul activ al unei afaceri care îți poate asigura atât SUCCESUL, cât și un VIITOR al business-ului.)MISIUNEA mea fiind „să aduc toți antreprenorii români pe calea brandului pentru a se bucura de SUCCES în afacerile și în viețile lor”. Așadar, în calitate de proprietar de afacere, BRANDUL ESTE DATORIA TA.

Cam asta ar fi “dezvăluirea din interior”. Este “motivația mea ascunsă” dacă dorești.

Prieten drag, astăzi este un nou început. Lucrul acesta poate fi înfricoșător. Ți se pot cere lucruri care poate nu au sens pe moment. Dar vor avea. Succesul nu este garantat. Nu ți se oferă pe tavă. Succesul se câștigă. Azi îți făurești o nouă cale! Calea brandului. Singurul lucru de care te poți teme este teama însăși. Mergem înainte?

Imaginează-ți următorul lucru. Șase luni, libertatea de a face proiecte curajoase cu oameni curajoși deoarece este NECESAR și FUN. Destul de frumos! Să crești într-un grup nu este doar eficient, ci și distractiv!

©BRANDIFY MASTERMIND by HORAȚIU MANEA BRAND MANAGEMENT

🌐 BRANDIFY.RO | 📞WHATSAPP 0725.459.333 | 📧 SUPPORT@MANEA.ONE