logo-header-+-intl

Anunț special despre un mastermind exclusivist…

CHIAR pot 10 antreprenori și cu mine (Horațiu) să te ajute să îți multiplici de 10X afacerea în următoarele 180 de zile cu ajutorul Brandify?

..astfel încât să-i construiești un Brand puternic care îți va conduce în cele din urmă afacerea?

Play Video

Dragă Prieten,

Dacă ești ÎNTR-ADEVĂR un antreprenor…

În special cineva care face în mod curent vânzări și LUCREAZĂ activ la a-și crește afacerea…

Atunci această scrisoare ar putea fi cea mai importantă pe care o vei citi.

Dacă ești interesat să lucrăm împreună,

Iată ce am pentru tine:

Creez un Mastermind Group pentru 2023 care este limitat la doar ZECE persoane.

Da. ZECE.

OBIECTIVUL nostru este să te ajutăm, în DOAR 180 ZILE, să îți MULTIPLICI DE 10X AFACEREA și să-i construiești un BRAND PUTERNIC care în cele din urmă îți va conduce afacerea.

Cum știu asta? Deoarece am crescut afaceri de 10X – 15X în doar 90 zile prin Brand Management (5, 6 și 7 cifre).

Facem acest lucru cu ajutorul sistemului și tehnologiilor proprietare, unice și revoluționare BRANDIFY – De la afacere la Brand.

Cum vom lucra? Ne vom întâlni pe Zoom săptămânal în grup și 1-la-1 și te voi ajuta personal să atingi breșa prin Brand mai repede ca oricând. Garantat.

Hai să îți transformăm viața și afacerea în Brand …în următoarele 180 de zile!

Vei face parte dintr-o comunitate exclusivistă. Ceilalți membri au nevoie de tine la fel de mult cum ai și tu nevoie de ei, așadar calitatea experienței și a cunoștințelor este crucială pentru toți cei implicați.

Vei primi sfaturi. Odată implicat în acest Mastermind Group, acel sentiment că “ești singur” în a-ți conduce afacerea dispare. Ceilalți membri ai grupului se transformă în consilieri de afaceri și viceversa.

Colaborarea este numele jocului. Poți găsi pe cineva din grup care se potrivește perfect pentru a lucra la un proiect cu tine. Sau poți fi, în același timp, persoana perfectă pentru a ajuta alt membru.

Îți vei extinde rețeaua. Odată ce vei fi în acest Mastermind Group îți vei extinde rețeaua rapid și exponențial. Dacă faci afaceri, știi cât de importantă este rețeaua. Intrând în grup, îți vei crește instantaneu rețeaua câștigând și rețelele membrilor.

Vei învăța lucruri noi. Toți cei din grup sunt unici în abilități, experiență și conexiuni. Interacționând și împărtășind provocările, este aproape sigur că cineva din grup va avea o soluție pentru tine și ai putea și tu, la rândul tău, să oferi o soluție, conexiune sau tactică altora.

Vei beneficia de promovare încrucișată. Când vei intra în acest grup, cu siguranță vei găsi modalități de a vă ajuta unii pe alții prin promovare încrucișată. Veți găsi căi de a vă ajuta reciproc prin promovarea în rețelele fiecăruia.

Vei gândi ca un geniu. Fiind în acest Mastermind Group, vei gândi cu o minte de geniu. Vei gândi mai mult și mai intens și-ți vei depăși limitele atunci când vei fi înconjurat de oameni extraordinari care fac lucruri uimitoare.

Ai acces direct la Horațiu 1-la-1. Horațiu are o recunoaștere națională și internațională datorită performanțelor Brandify și este considerat cel mai bun Brand Manager din România de către clienții Horațiu Manea Brand Management.

Horațiu Manea — Podcast internațional Permission to Sell, gazdă Jeremy DeMerchant (Sales Team Rescue) pe 23.12.2021: “Strengthening Your Branding with Horatiu Manea | Ep .101”

Horațiu Manea — Interviu internațional acordat UpViral, gazdă William Vanhout Dir. Marketing,  pe 5.01.2023: Success Story și studiu de caz: “Cum a colectat Brandify 3.000 de prospecți care au generat venituri de 150.000$

Tot ce am creat până acum este Gratis pentru tine

De asemenea, odată intrat în grup, vei primi acces GRATUIT la toate materialele multimedia pe bani pe care le-am creat până acum: “Biblia” Calea Brandului, trainingul avansat Brandify Triunghiul Banilor, trainingul de referință Brandify Provocarea Brandului, trainingul Brandify Oferta irezistibilă și multe altele. Un CADOU în valoare de peste 25.000 de lei încă din start!

Dacă ești acceptat, îți garantez că vei fi încântat deoarece vei vedea o schimbare remarcabilă în tine și în afacerea ta.

Accesul în acest grup se face exclusiv pe bază de invitație, iar la finalul acestei scrisori îți dau un link pentru a solicita o invitație.

Dar…

Înainte de a aplica, voi fi cât se poate de onest:

Participarea costă. Lunar. (Nu ridicol de mult… cu siguranță sunt pe piață alte programe mai scumpe …dar nici ieftin.)

În plus, ți se va cere să implementezi ceea ce înveți… rapid … și să împărtășești rezultatele. (A se citi “trebuie să lucrezi”.)

Ce altceva? Hmm… o, da, ți se va cere să împărtășești cu restul grupului ceea ce merge în afacerea ta (la fel cum ceilalți membri vor fi obligați să-și împărtășească secretele cu tine).

Nu trebuie să ai o cifră de afaceri de milioane, dar trebuie să ai avânt. (A se citi „cifra de afaceri trebuie să fie minim 100K euro /an”).

Iată cum să aplici

Din moment ce acest grup este limitat la doar zece persoane, am creat un proces de aplicare pentru a filtra băgătorii de seamă sau persoanele pe care nu te poți baza.

Iată cum funcționează:

1. Vei vedea linkul pentru a aplica la finalul acestei scrisori.
2. După ce o completezi, o voi examina personal.
3. Dacă cred că *am putea* fi potriviți, voi programa o convorbire telefonică între tine și mine personal.
4. Apelul va dura aproximativ 30 de minute și dacă cred că ne potrivim, te voi invita să participi.

Timpul este important

Această oportunitate este extrem de limitată deoarece…

Ei bine…

Sunt doar 10 locuri disponibile.

Voi trimite această scrisoare către întreaga mea bază de date cu clienți și abonați. De fapt, dacă citești aceste rânduri, atunci a fost deja trimisă.

Așadar, acestea fiind spuse, trebuie să știi că această fereastră a oportunității nu va fi deschisă mult timp.

Dacă simți că acest lucru este potrivit pentru tine, dă clic pe butonul “Aplică acum” de mai jos și completează aplicația înainte ca cele 10 locuri să se ocupe și să ratezi pentru totdeauna această ocazie.

Îți mulțumesc pentru că ți-ai făcut timp să citești această scrisoare și sunt nerăbdător să te văd cât de curând!

Horațiu Manea

P.S. S-ar putea să te întrebi câteva lucruri.

În primul rând, te-ai putea gândi “Hei, dacă ia doar 10 persoane, trebuie să fie scump. Câteva mii de euro pe lună.”

Are sens. Având în vedere valoarea pe care o primești.

Onorariul lui Horațiu este de 5.000 Euro /zi de lucru pe Brand Management și între 10.000 – 20.000 Euro /lună în afacerile în care se implică personal ca Brand Manager.

Dar nu trebuie să plătești atât. Participarea în acest grup Brandify Mastermind pentru 2023 este între 1.800 – 5.200 Lei /lună /antreprenor.

Ceea ce te-ar putea face să te întrebi “Atunci care-i scopul pentru care o face? S-ar părea că nu-i ies chiar atât de mulți bani. S-ar părea că nesătulul asta de Horațiu n-ar face nimic dacă nu-i ies măcar 5.000 de euro!”

Ei bine, aici m-ai prins.

Chestia este că acest proiect este ceea ce eu numesc “o ALEGERE”.

Însemnând că nu este ceva ce trebuie să fac. Este un proiect pe care aleg să îl fac… deoarece este PROVOCATOR.

Treaba stă în felul următor.

În ultimii 18 ani mi-am făcut un nume în Brand Management prin abilitatea de a transforma EXTREM DE REPEDE afaceri anonime în nișele lor în unele branduite care se bucură de SUCCES de pe urma investiției în brand: avantaj competitiv, diferențiere, reputație excelentă, cotă de piață, angajați mândri că lucrează acolo, clienți satisfăcuți, vânzări și profituri SUPERSONICE (a se citi “de 10X – 15X afacerea în 90 zile”) etc.

Este cazul BlueMonitor, Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu, Posturo Dinamic, Cosmopolit, Relax Regal sau Kaldio ca să numesc doar câteva.

Și, de fiecare dată, cu fiecare client, a fost extraordinar! 

Play Video

Este pur și simplu o mare PLĂCERE să lucrez personal într-un business pentru a-i crea și dezvolta brandul și a-l aduce la performanță în TIMP RECORD.

De aceea am creat acest Mastermind Group. Deoarece îmi place să fac asta.

Consider că, în acest fel, pot ajuta mai multe afaceri românești, urmărind consecvent viziunea pe care mi-am stabilit-o de mult timp, aceea ca “într-o zi, brandurile românești să domine piețele românești, care acum sunt acaparate de brandurile străine”, misiunea mea fiind aceea de “a-i învăța pe proprietarii de afaceri autohtone cum să facă acest lucru și să aibă SUCCES în viață și în afacere mai REPEDE ca oricând folosind aceeași armă eficientă ca și ele, Brandul”.

Cam asta ar fi “dezvăluirea din interior”. Este “motivația mea ascunsă” dacă dorești.

Imaginează-ți următorul lucru. Libertatea de a face proiecte îndrăznețe cu oameni curajoși deoarece este PROVOCATOR. Destul de frumos! Să crești într-un grup nu este doar eficient, ci și distractiv!

HORAȚIU MANEA BRAND MANAGEMENT

🌐 Brandify.ro | ✉️ office@brandify.ro