Anunț special despre un mastermind exclusivist…

CHIAR pot 10 antreprenori și cu mine (Horațiu) să te ajute să-ți Dublezi sau chiar Triplezi businessul?

…Astfel încât să-i construiești un brand puternic care îți va conduce, în cele din urmă, afacerea?

Dragă Prieten,

Dacă ești ÎNTR-ADEVĂR un antreprenor…

În special cineva care face în mod curent vânzări și LUCREAZĂ activ la a-și crește afacerea…

Atunci această scrisoare ar putea fi cea mai importantă pe care o vei citi.

Dacă ești interesat să lucrăm împreună,

Iată ce am pentru tine:

Creez un Mastermind Group care este limitat la doar UNSPREZECE persoane.

Da. UNSPREZECE.

OBIECTIVUL nostru este să te ajutăm să-ți multiplici businessul și să-i construiești un brand puternic care în cele din urmă îți va conduce afacerea.

Vom face acest lucru prin întâlniri virtuale săptămânale (video conversații), în care vom aborda provocările și problemele împreună.

Vei face parte dintr-o comunitate exclusivistă. Ceilalți membri au nevoie de tine la fel de mult cum ai și tu nevoie de ei, așadar calitatea experienței și a cunoștințelor este crucială pentru toți cei implicați.

Vei primi sfaturi. Odată implicat în acest Mastermind Group, acel sentiment că “ești singur” în a-ți conduce afacerea dispare. Ceilalți membri ai grupului se transformă în consilieri de afaceri și viceversa.

Colaborarea este numele jocului. Poți găsi pe cineva din grup care se potrivește perfect pentru a lucra la un proiect cu tine. Sau poți fi, în același timp, persoana perfectă pentru a ajuta alt membru.

Îți vei extinde rețeaua. Odată ce vei fi în acest Mastermind Group îți vei extinde rețeaua rapid și exponențial. Dacă faci afaceri, știi cât de importantă este rețeaua. Intrând în grup, îți vei crește instantaneu rețeaua câștigând și rețelele membrilor.

Vei învăța lucruri noi. Toți cei din grup sunt unici în abilități, experiență și conexiuni. Interacționând și împărtășind provocările, este aproape sigur că cineva din grup va avea o soluție pentru tine și ai putea și tu, la rândul tău, să oferi o soluție, conexiune sau tactică altora.

Vei beneficia de promovare încrucișată. Când vei intra în acest grup, cu siguranță vei găsi modalități de a vă ajuta unii pe alții prin promovare încrucișată. Veți găsi căi de a vă ajuta reciproc prin promovarea în rețelele fiecăruia.

Vei gândi ca un geniu. Fiind în acest Mastermind Group, vei gândi cu o minte de geniu. Vei gândi mai mult și mai intens și-ți vei depăși limitele atunci când vei fi înconjurat de oameni extraordinari care fac lucruri uimitoare.

Vei performa și vei câștiga 5.000 €. La finalul programului, afacerea care a performat cel mai bine va câștiga premiul Brandify Performance Business Award în valoare de 5.000 € direct în contul bancar al firmei.

Tot ce am creat până acum este Gratis pentru tine

De asemenea, odată intrat în grup, vei primi acces GRATUIT la toate materialele multimedia pe bani pe care le-am creat până acum: cursul multimedia avansat Calea brandului, kitul Brandify X, Ghidul pentru un Brand valoros și multe altele. Un cadou în valoare de peste 13.000 de lei încă din start!

Dacă ești acceptat, îți garantez că vei fi încântat deoarece vei vedea o schimbare remarcabilă în tine și în afacerea ta.

Accesul în acest grup se face exclusiv pe bază de invitație, iar la finalul acestei scrisori îți dau un link pentru a solicita o invitație.

Dar…

Înainte de a aplica, voi fi cât se poate de onest:

Participarea costă. Lunar. (Nu ridicol de mult… cu siguranță sunt pe piață alte programe mai scumpe …dar nici ieftin.)

În plus, ți se va cere să implementezi ceea ce înveți… rapid … și să împărtășești rezultatele. (A se citi “trebuie să lucrezi”.)

Ce altceva? Hmm… o, da, ți se va cere să împărtășești cu restul grupului ceea ce merge în afacerea ta (la fel cum ceilalți membri vor fi obligați să-și împărtășească secretele cu tine).

Nu trebuie să ai o cifră de afaceri de un milion de lei, dar trebuie să ai avânt.

Iată cum să aplici

Din moment ce acest grup este limitat la doar unsprezece persoane, am creat un proces de aplicare pentru a filtra băgătorii de seamă sau persoanele pe care nu te poți baza.

Iată cum funcționează:

1. Vei vedea linkul pentru a aplica la finalul acestei scrisori.
2. După ce o completezi, o voi examina personal.
3. Dacă cred că *am putea* fi potriviți, voi programa o convorbire telefonică între tine și mine personal.
4. Apelul va dura aproximativ 30 de minute și dacă cred că ne potrivim, te voi invita să participi.

Timpul este important

Această oportunitate este extrem de limitată deoarece…

Ei bine…

Sunt doar 11 locuri disponibile.

Voi trimite această scrisoare către întreaga mea bază de date cu clienți și abonați. De fapt, dacă citești aceste rânduri, atunci a fost deja trimisă.

Așadar, acestea fiind spuse, trebuie să știi că această fereastră a oportunității nu va fi deschisă mult timp.

Dacă simți că acest lucru este potrivit pentru tine, dă clic pe butonul “Aplică acum” de mai jos și completează aplicația înainte ca cele 11 locuri să se ocupe și să ratezi pentru totdeauna această ocazie.

Îți mulțumesc pentru că ți-ai făcut timp să citești această scrisoare și sunt nerăbdător să te văd cât de curând!

Horațiu Manea

P.S. S-ar putea să te întrebi câteva lucruri.

În primul rând, te-ai putea gândi “Hei, dacă ia doar 11 persoane, trebuie să fie scump. 1.000 de euro sau ceva de genul.”

Are sens.

Dar nu e nici pe departe atât. Nu e nici măcar jumătate din suma asta.

Ceea ce te-ar putea face să te întrebi “Atunci care-i scopul pentru care o face? S-ar părea că nu-i ies chiar atât de mulți bani. S-ar părea că nesătulul asta de Horațiu n-ar face nimic dacă nu-i iese măcar miuța de euro!”

Ei bine, aici m-ai prins.

Chestia este că acest proiect este ceea ce eu numesc “o ALEGERE”.

Însemnând că nu este ceva ce trebuie să fac. Este un proiect pe care aleg să îl fac… deoarece este FUN.

Treaba stă în felul următor.

În ultimii 13 ani mi-am făcut un nume în brand management prin abilitatea de a transforma afaceri anonime în nișele lor în unele branduite care se bucură de pe urma investiției în brand: avantaj competitiv, diferențiere, reputație excelentă, angajați mândri că lucrează acolo, clienți satisfăcuți, vânzări și profituri pe măsură etc.

Este cazul BlueMonitor, Bianco Nero, idCloud, ActeAutoLeo, Comet, Rampad sau Kaldio ca să numesc doar câteva.

Și, de fiecare dată, cu fiecare client, a fost extraordinar!

Play Video

Este pur și simplu o mare PLĂCERE să lucrez personal într-un business pentru a-i crea și dezvolta brandul și a-l aduce la performanță.

De aceea am creat acest Mastermind Group. Deoarece îmi place să fac asta.

Consider că, în acest fel, pot ajuta mai multe afaceri românești, urmărind consecvent viziunea pe care mi-am stabilit-o de mult timp, aceea ca “într-o zi, brandurile românești să domine piețele românești, care acum sunt acaparate de brandurile străine”, misiunea mea fiind aceea de “a-i învăța pe proprietarii de afaceri autohtone cum să facă acest lucru, folosind aceeași armă eficientă ca și ele, Brandul”.

Cam asta ar fi “dezvăluirea din interior”. Este “motivația mea ascunsă” dacă dorești.

Imaginează-ți următorul lucru. Libertatea de a face proiecte cool cu oameni cool deoarece este FUN. Destul de frumos! Să crești într-un grup nu este doar eficient, ci și distractiv!